Cum să obțineți emoțională atitudinea alimente sănătoase.

Ceea ce mâncăm ne afectează emoțiile și emoțiile pe care le simți, afectează regimul nostru alimentar.
TAGS: sentiment de alimente, alimente, mancatul de plictiseala anxietate

Obiceiurile alimentare nesanatoase, de a conduce, numai pe termen scurt, a crescut oboseala, nu a primit corpul nostru de substanțe nutritive și vitamine de care aveți nevoie, atunci, că, după derivă în termen de dorința de a face lucruri, apatia, stresul și dezamăgirea de a nu atinge obiectivele. Și pe termen lung, problemele pot fi mult mai grave.

Cum spune dr. Marisa Navarro, autorul cărții ” medical emoțională, cele mai grave boli legate de gândurile și de produse alimentare, sunt încălcări, cum ar fi anorexia și bulimia. Dar există și altele, care, deși nu ajung la acest punct final de pericol, da, încetul cu încetul, care influențează starea noastră de sănătate și că încep o relație, emoțională, ce avem de mancare.

De exemplu, mulți oameni au tendința de a lega ceea калорийного fericire și sănătos plictiseala, el de prost gust, si pot fi consumate si mancatul in exces, ca o cale de a scăpa de problemele lor sau de apatie. „Aceasta este comun pentru a auzi oameni care spun că mănâncă înghețată sau bomboane, atunci când trist, chiar dacă acestea nu au foame și că fast-food sau abundența de portii, le dă plăcere, și atât de mult încât chiar pot fi conectate la aceste obiceiuri proaste, ca un drog, de care este foarte dificil de a отцепляться”, spune Marisa Navarro.

Medicul explică faptul că în tristețe sau de plictiseala, există o mulțime de moduri de a pune frane, iar mâncarea nu este unul dintre ele, și care optează pentru acest lucru implică doar mai multe probleme pe termen lung. „Este bine să ia deserturi și înghețată, dar atiborrarse dintre ele, să se simtă bine, nu este o soluție, pentru a îmbunătăți starea de spirit. Astfel de produse alimentare, cum o fac alții, cum ar fi fast-food, ne dă un sentiment de fericire și bucurie la început, dar necesare, fără a avea a ne substanțe nutritive și conține prea multe grăsimi și zahăr, și un sentiment de sațietate durează foarte puțin și energia, care ne dau nu ne servește, pentru a face cu forțele de zi. Chiar să le ia, de obicei, poate duce la dezvoltarea de oboseala cronica, dar, de asemenea, boli de cauză, obezitate și diabet, în plus, mulți dintre ei invadeaza mustrări de conștiință și sentimentul de vinovăție după un chef ceva calorii, care știu că, în exces, este nociv pentru sănătatea ta, și din nou se întoarce sentimentul de anxietate și tristețe.”, – spune dr. Navarro.

Și într-o altă direcție, de emotii, de asemenea, are o mare influență asupra alimentare, astfel cum a fi supărat, îngrijorat, întins, sau cu probleme de anxietate, afectează modul nostru de a mânca, și, prin urmare, ne-am decis într-o măsură mai mare la produsele alimentare mai puțin crudă, gras, și mai mult de zaharuri, sau invers, ne putem opri din mancat. Prin urmare, „trebuie să fim conștienți de importanța de a nu numai pentru sănătate, dar și pentru starea noastra emotionala, care au alimentele pe care le alegem pentru masa de prânz, și de a fi emoțional sănătos, ne va ajuta mult, pentru a avea grijă de hrana noastră”, – explică. Pentru a ne convinge, este primul lucru pe care aveți nevoie pentru a evalua care sunt obiceiurile noastre, și pentru aceasta realízate întrebări cum ar fi:

Ceea ce mănânc ceea ce este util pentru sănătatea mea?, am alimenta corect?, sau astfel de întrebări. Și dacă vedeți că răspunsurile tale nu se potrivesc, atunci începe să se gândească că ar trebui să replantearte obiceiurile lor. În plus, există o serie de tehnici care ajuta pentru a schimba obiceiurile și păstrați-vă în mod constant în ele, potrivit lui Marisa Navarro:

Avea de încadrare a ceea ce aveți de gând să mănânce. Dacă deja ne-am gândit și ne convingem, mai ușor de a alege ceea ce ne convine. În timpul mesei în afara casei dumneavoastră de planificare ar trebui să fie întotdeauna o alegere în cunoștință de opțiuni mai sănătoase meniul restaurantului.
Foloseste afirmatii. Acest lucru fraze simple, care, trebuie spus, pentru a evita tentația de a sau de alimentare mic, – momentul perfect pentru a face o achiziție sau pentru a comanda de la restaurant. De exemplu, puteți spune: „eu mănânc ceva, că mă simt bine” sau „ca ceea ce este bun pentru corpul meu”. Repetírtelas este, de asemenea, util pentru a opri gândurile despre mâncare.
Stie proprietăți, care are mancarea. Știți ce produse sunt mai sănătoși, în ce moment este mai bine să accepte anumite alimente, ce fel de substanțe nutritive-mi aduc și eu am nevoie, în funcție de gradul meu de activitate. Știți și concienciarte, ceea ce este foarte important pentru sănătatea dumneavoastră, vă va ajuta să alegeți lor în momentul trecerii la cumpărare. Nu este o dieta, ci doar de a alege ceea ce este potrivit pentru tine.
Nu-ți face nu este nimic, dacă intrați în ispită. Credeți că acest lucru este sansa ta de a face un pic mai multă activitate fizică. Și că nimic nu se întâmplă pentru a câștiga timp. Dor de reguli, pe care le-ai ales la un moment dat, devine mult mai suportabil să le respecte în restul timpului.
Acordă o atenție la nutriție și opriți-vă, cum ați face acest lucru. De multe ori el mănâncă, nu de foame, sau aproape fără a fi conștienți de ceea ce facem, când ne-am, de asemenea, la alte lucruri, de exemplu, se uită la Televizor sau de lucru, și atunci când doriți să dau seama ce s-a întâmplat cu toți cartofi, că ea este o geanta sau cu bomboane, care a fost deasupra mea?. Încearcă să fie cu atenția punere în ceea ce faci, în acest caz, în mâncare.
Apelați la un specialist. Să fie clar că el va fi acolo pentru a vă ajuta să alegeți ceea ce este cel mai bine te simti, având în vedere gusturile, stilul de viață și dă cele mai bune sfaturi, și nu pentru imponerte obiceiurile, de a judeca sau de a pedepsi.
Nu așteptați pentru a schimba rapid. Nu frustres, așa cum este bine, trebuie doar să observe dincolo de aspectul fizic, dar acest lucru poate dura, pentru a ajunge sau de a nu merge mai repede decât vă așteptați. Trebuie să știți că cel mai bun curs-aceasta este ceea ce se întâmplă în interiorul tău corpului de a da ceea ce este cel mai bine stă, că este de produse, care sunt bune pentru tine, și este instantaneu.